Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor ju uron shërim sa më parë të lënduarëve në Ferizaj

Me shqetesim mora lajmin se sot me një lokal në Ferizaj ku nga një bombolë gazi u lënduan dhjetëra qytetar tanë të cilëve ju uroj shërim sa ma parë .

Shteti të jetë i kujdeshem dhe duhet posedoj helikopterë për situata të tilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *