Gjergj Kastrioti-Skënderbeu Baba i Kombit tonë

Gjergj Kastrioti -Skënderbeu Shpëtimtari i Kombit tonë dhe Europes mosmirënjohese dhe tradhtare ndaj nesh .
Falë Kryelegjendarit Skënderbe rezistences 25 vjeçare të tij dhe popullit tonë heroik kundër okupatorit otoman kombi ynë mbijetoj dhe fitoi simpati botërore .
Armiku otoman pësoi humbje marramendese nga ne dhe Nga Lideri diplomati Gjenerali i lavdishem Skënderbe dhe ushtria e tij tejet e disiplinuar .

Me qindra buste , me mijëra dokumente libra në terë botën për të dhe madheshtin e tij

Sivëllau i tij Lideri botëror Gjeneralkolonel, Enver Hoxha do ta vazhdonte udhën e tij me nder ashtu siç e ka vazhduar Rilindja Kombëtare sa e sa patriot e deri te UÇK e simotrat e saja .

Frymëzimi ynë Skënderbeu ishte dhe ngel i vetmi që bëri unitet besëlidhje deri tani sepse ne ende jemi të përçarë skajshmërishtë

Politika jonë e zenë pas karrigeve pushtetit po harron dhe Skënderbeun siç e harruam Nolin ditë me parë ashtu siç janë harru vlerat e gjithëmbarshme të kombit !

Kush është shqiptar i vërtet , e ka kombin shqiptar të parin para çdo gjëje në jetë .

Jeta dhe vepra me shekuj e jotja Skenderbe do kujtohet dhe e dëshmorëve .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *