Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli përjetë me krahun e luftës dhe për Shqipëri Etnike

Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli njëherit ish luftëtar i njohur i UÇK së dhe Enverist i përbetuar thekson për JaninaPress se përjetë do jemi me UÇK Thacin me shokë dhe me krahin e luftës e këtë do ta bëjë dhe zgjedhjet qëndrore e lokale .

Shoku Agim Xhigoli thekson se duhet punohet shumë për kombin dhe përparimin e tij dhe të jenë fushata e zgjedhjet të qeta fer e demokratike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *