Sabit Abazi shqiptar dhe Enverist i përbetuar !

Baca Sabit Abazi nga Zhegra e Gjilanit është një hero i gjallë e i heshtur fjalëpak modest e kontribues i çeshtjes kombëtare me dekada në Bruksel të Belgjikes.

Tash e 50 vite nuk ndalet së kontribuari gjithnjë duke qenë militant kombëtar Enverist i madh dhe antijugosllav i përbëtuar.

Sabit Abazi ka ndihmuar shumë LPK UÇK dhe në raste humanitare duke ndarë kafshaten e gojës .

Baca Sabit ka ndërtuar një familje me vlera me djem e vajza nipa mbesa dhe gjithnjë të edukuar në frymë kombëtare .

Sabit Abazin e kemi aktiv në tubime dëshmorësh në tubime Enveriste në Ferizaj dhe Tiranë një shqiptar i madh .

Jam krenar që e kam bashkëveprimtar bacen Sabit , bacen e nderuar Sadik Tolaj etj .

Erald Selca

Leave a Reply