Gazmend Syla afer shokeve të idealit dhe popullit

Çallapeku i Pejës ishte streha e trimave të Brigadës 135 – Agim Zeneli, ndërsa Studenica e Istogut e Brigadës 133 – Adrian Krasniqi. Gatishmëria e rreshtimi këtyre dy vendeve nuk iu ka munguar as atëherë, nuk po iu mungon as tash.

RamushiPresident

GazmendSyla11

AAK135

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *