Një shoqëri që nuk ja dinë vleren Anton Çettes dhe nuk çmon vlerat kombëtare është në krizë identiteti!

Në një vend ku politika ka ndikim me shumë se vlerat kombëtare ai vend ka mbaruar!

Pse habiteni me vonesën e nderimit të vlerave kombëtare , jemi një shoqëri që më shumë i çmon politikanet dhe analistet bytheshitur e shantazhues se sa nderojmë luftërat tona në shekuj nga Skënderbeu te UÇK-ja .

Kemi lokacion për sheshin Adem Jashari po Ademi i madh nuk është , kemi lokacion për intelektualin e madh pajtimtarin e Gjaqeve me rinin e kohes Anton Çetta po busti i bac Antonit nuk është vendosur ende !

Këto personalitete janë pasuri mbarëkombëtare dhe shembull për njerëzimin mbarë po ne siç duket nuk dimë ti çmojmë vlerat kombëtare .

Kjo shoqëri e stërpolitizuar konfliktuoze banale ordinere ma shumë ti çmon banalistet televiziv dhe politikanet milioner se sa luftëtaret e vërtet të UÇK -së jemi shoqëri ku mbisundon antivlera

Nisem nga shkrimet e mia kur shkruaj për dëshmor personalitete kombëtare tema mbi luften sportin ka shumë pak interesim për t’i lexuar kurse kur kam shkruar për politike mbarekombëtare kam pas mbi 1 mijë komente në faqen time modeste të facebookut!

Jemi të vonuar në çdo pikëpamje sepse atdhetaret janë pakicë , e zuzaret tregtaret e flamujve shumicë !

Të kishte bota Skënderbe , Adem Demaçin , bac Anton Çetten , Kryekomandantin e UÇK-së Adem Jashari etj filma nivelit Hollivudit do krijonte dhe muzeume komplekse gjigante përkujtimore .

Po na jemi shoqëria që ta ofendon trurin me programe televizive banale me lloj lloj budalle të ftuar në to .

Këta jemi ne !

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *