Gjiganti Adem Demaçi tmerri i tradhtarëve -Erald Selca

Adem Demaçi ishte dhe mbetet tmerri i fosileve jugosllave

Adem Demaçi një nga baballarët e kombit shqiptar dhe personalitet i rangut botëror i burgosuri politik më i madh në botë , më i madh edhe se i çmuari Nelson Mandela ishte edukatori udhëheqesi ynë shpirtëror intelektuali shkrimtari gazetari politikani lideri shpirtëror i UÇK-së lideri i shqiptarëve me dekada nën pushtimin gjakatar jugosllav të kryekriminelit Tito , ishte dhe mbetet halë në sy veprimtaria e tij gjigande kombëtare për liri e Bashkim Kombëtar

Fundërrinat fosilet jugosllave nëpër media parti ndryshme ish LKJ istet qyqaret mjeranat e tradhtaret e rehabilituar hajnat horrat njerezit e korrupsionit njerezit e rehabilituar e te berë milioner nga “patriotet” sot e fyejnë Adem Demaçin dhe vlerat kombëtare .

Terë jetën e tij Adem Demaçi -Shqipëria nga 6 vjeç e deri 82 vjeç kur vdiq fizikisht i dha kombit çdo gjë , dhe ne kurrë nuk ja kemi ditë vlerën kësaj mendje gjeniale kombëtare e botërore.

Me tonelata artikuj shpifes janë shkruar kundër Ademit lavdimadh nga bijet e bijat e kurvave në Prishtinë Tiranë diasporë , gjithmonë patriotet janë sulmuar nga armiqet e brendshem dhe jashtem

Me pas shtet direkt në tv duhet arrestuar kush fyen Adem Demaçin dhe çdo vlerë kombëtare.

Njerezit që nuk kanë berë asgjë për kombin fyejnë kryevlerat kombëtare sepse Bashkim -Vëllazërimin ua kemi prishur .

Urgjentisht të hartohet miratohet ligji që mbron vlerat kombëtare , kjo situate nuk do durohet gjatë !

Nuk ka popull ma te poshter e politike media ma te poshtera se te ne , na jemi mesu me na pallu te huajt sundimtaret e huaj e kryengritesit Gjigantet kombetar atdhetaret i kemi luftuar dhe i luftojme ende sepse kemi mentalitet muti robi .

Pakica gjithmone u sakrifikua per shumicen e mutit .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published.