Selca:Të mos harrohen Çlirimtaret në Hagë dhe burgjet sllave

Të mos i harrojmë Çlirimtarët në Hagë , dhe burgjet sllave !

I terë kombi shtetet tona të gjithë duhet të jemi me UÇK -në në Hagë duhet të jemi me Hashim Thaçin themelues e shef i UÇK -së burrështetas figurë e lavdishme kombëtare , me Rexhep Selimin një nga themeluesit e UÇK -së 10 shin e famshëm , me Lulin Kadri Veselin një nga themeluesit e UÇK trurin e shërbimit informativ me bacen Jakup Krasniqi i burgosur politik zëdhenes i UÇK -së e figurë e madhe intelektuale e kombëtare , me Sali Mustafen Calin e lavdishem , me Eproret e çmuar Nasim Haradinaj dhe Hysni Gucati drejtues të OVL UÇK.

Këta burra kombit tonë në Hagë janë padrejtesishtë, sepse aty do duhej ishin karpatianet jugosllav që kryen gjenocid spastrim etnik në Kosovë .

Këta Gjigantë kombëtar ashtu si çdo luftëtar lirie janë të pafajshëm dhe ne si komb shtete shqiptare nuk duhet harruar burgosurit politik në Hagë dhe Idrizovë e burgje sllave.

Bashkëluftëtaret tanë në burgje nuk janë për punë gabuara , po janë pse luftuan për liri çlirim dhe bashkim kombëtar .

Fal vizionit të UÇK -së sot jemi të lirë , se ndryshe me pollavra kopalla liria nuk do vinte kurrë .

Gjithashtu shteti i Kosoves shoqëria duhet ketë një kujdes veçantë për kategoritë e dalura nga lufta e UÇK -së te cilet jetojne mjerim social ekonomik shendetsor etj

Veç antishqiptarët i gëzohen denigrimit të UÇK -së , o faqezi a i harruat 12 mije viktima 20 mije motra dhunuara tonat mijera deshmor invalid biliarda deme ekonomike genocidin etnocidin dhe spastrimin etnik .

Kur jane temat kombëtare pyetje te gjithë duhet të jemi një , e jo përçarë e mi kënaq armiqët e brendshem e jashtem .

Ne kemi mbamendje dobet i kemi harruar coptimin e tokave tona kemi harruar zullumet pushtimet me mizore te okupatoreve njepasnjeshem .

Vlerat kombëtare duhet ti mbroj çdo njeri që i thotë vetes shqiptar , u derdh gjaku deri në gjunjë për këtë liri .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *