Barbaria Serbe duhet ndëshkuar

Dhunimet serbe në Kroaci , Bosnje dhe Kosovë ishin luftë speciale mbi këta popuj të robëruar !

Protesta e nesërme në Nju Jork para konsullates serbe është e qëlluar e drejtë dhe meriton aplaudim njerëzor .

Gra nga Ballkani dhe shoqata të ndryshme me të drejtë do protestojnë kundër dhunimeve të ushtrisë policisë serbe .

Si ish luftëtar i të gjitha luftërave çlirimtare si intelektual dhe veprimtar i çështjes sonë kombëtare e mbështes fuqishëm këtë protestë mbështes gratë tona bosnjake dhe kroate për sensibilizimin botëror e demaskimin e Serbisë Fashiste .

Serbia Fashiste në pamundesi të përballjes me UÇK në trimat kroat e bosan ka terrorizuar civilet tamam si Adolf Hitleri dhe S.Millosheviq .

Beteja për Drejtësi vetëm sa ka filluar .

Kundër Serbisë dhe veprimeve shtazarake të saj përjetë , çdo herë me heroinat tona dhe të botës .

Erald Selca

Leave a Reply