Veprimtari Kombëtar Arben Krasniqi ngushëllon familjen Makolli për bacen Sadik

Me pikëllim të thellë njoftojmë miqtë shokët dhe dashamirët se sot, me 15.02.2021, nga nje smundje e shkurt vdiq dhenderri im, njekohesisht, bashkvëprimtar dhe bashkëluftëtar,Sadik Makolli. Sadiku, i takonte organizimeve të hershme ilegale te viteve 80, veprimtar i hershëm i LPK-së,LKÇK-së, dhe veteran i Ushtris Çlirimtare të Kosoves.
Për kohën e varrimit do t’iu njoftojmë me kohë.
Familja Makolli-Krasniqi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *