Fan S.Noli -Emër i madh i Kombit shqiptar

13 Mars 1965 pushoi zemra e gjeniut kombëtar atdhetarit dijetarit mendjendriturit politikanit Fan Noli këtij shqiptari të madh e të lavdishëm
Kam shkruar në shumë shkrime , Fan Noli të varroset në atdhe Shqipërinë që aq shumë e deshi dhe punoj për të pa ndalur deri në fundin e jetës së tij .
Fan S.Noli ky Gjigant kombëtar dhe botëror është një nga figurat më të ndritura të kombit prandaj aq shumë e donte dhe e vleresonte dhe Udhëheqesi i madh e i lavdishëm i Kombit shqiptar Enver Hoxha 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *