Avdyl Neziri -Ky mërgimtar e atdhetar i nderuar

Mërgata jonë historikisht ka qenë shtyllë e kombit dhe familjes sonë , e tillë është edhe sot ajo po mban gjallë mirëqenien e shqiptareve kudo në viset arbërore .

Mërgimtari atdhetari i heshtur e modest Avdyl Neziri -Peja jeton vetem fizikisht në gyrbet sepse me mish e shpirt është në Shqipëri dhe jeton me hallet dhe preokupimet e kombit dhe popullit duke berë vepra atdhetare e njerezore pa u ndalur kurrë .

Ne dhe mërgata jemi një e duhet të jemi të lidhur në çdo aspekt përballë shovenizmit grekosllav turk , duhet ta ruajmë identitetin kombëtar dhe trashigiminë ilire-pellazge

Z.Avdyl Neziri ky vëlla i joni është shembull model për të mirë , nder dhe respekt përjetshëm për mërgaten tonë heroike e me vlera te panumerta , mirenjohje djerses suaj mërgimtar vëllezer e motra

Rroftë atdheu dhe mërgata 🇦🇱

Erald Selca ish luftëtar i UÇK-së veprimtar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *