Atdhetari Nik Hiseni vazhdon të marrë përkrahje në Gjakovë e rrethinë

Atdhetari dhe intelektuali z.Nik Hiseni vazhdon të marrë përkrahje masive në takimet e tij të panumërta mebanoret e Gjakoves me rrethinë sepse urtesia modestia dhe vlerat e tij janë tashmë të njohura për opinionin publik

Nik Hiseni po takon luftëtar , bujq studenta pleq dhe po qan halle e derte me ta në të mirë të pērgjithshme

Përgatiti E.S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *