Këshilltari i Haradinajt Gazmend Syla kujton Betejat e Çirezit dhe Likoshanit

Para 21 vitesh, në Qirez dhe Likoshan, UÇK do të përballej me forcat e armikut, të cilët pas humbjes do të kryenin masakra në popullatën e pambrojtur. Atë ditë në altarin e lirisë, do binin Dëshmorët: Rexhep Rexhepi, Beqir Rexhepi, Muhamet Gjeli dhe Naser Gjeli. Do të binin edhe 20 martirë, mes të cilëve edhe Basri e Elhami Ahmeti, ende të mitur.
Lavdi e përjetshme!

Leave a Reply