E.Selca:Duhet të dalin para drejtësie të gjitha klikat politike të korruptuara

Profiterët dhe të korruptuarit e çdo klike politike duhet të dalin para drejtësie!

Korrupsioni është gangrena kanceri i kombit tonë gjithëandej trojeve tona , dhe kjo klimë po humb shpresen dhe motivin për jetë në trojet tona sepse politika ditore dje dhe sot ka uzurpuar cdo pore jete dhe populli thjeshtë le të vuan!

Para drejtesie duhet dalin ata qe janë gjallë nga LKJ LDK Qeveria Ekzilit Bukoshi , zhvatesit e te ashtuquajtures presidence pacifiste , duhet hetohen abuzimet e 3% të fondit Vëndelindja Thërret dhe të hetohen me llupë qeverisjet e deritanishme dhe të goditet elementi korruptiv në LDK AKR PDK AAK NISMA LVV ISH LDD ALTERNATIVA Lista Guxo etj dhe partitë e minoriteteve që zhvasin taksat tona

Para drejtësie duhet dalin një armatë hajdutësh ushujzash hijenash putanash gllaberuesit e fondeve publike që janë berë milioner në vendin me të varfër në botë Kosovën e rrjepur

Nuk mund jesh atdhetar kurrë as shtetar i mirë nese je hajn i korruptuar , i padijshem injorant analfabetë mjeran/e

Si mund ec vendi para kur hajnat , mbetjet e armiqëve tradhtar e tregtar i kemi në çdo segment jete institucione duke na shitur moral ne idealisteve !

Para një drejtësie të ndershme pavarur vendore duhet ndëshkuar hajnia , tradhetia dhe konfiskuar pasuria e paligjshme kujdo ka bërë te keqija ne politike ekonomi privatizime gjyqesi etj

Jemi i vetmi vend në botë që nuk po e luftojmë korrupsionin galopant në mesin tonë andaj jemi fund pusit !

Ardhmëri s’ka pa ndëshkime të veprave të këqija të cdo rryme politike shoqerore

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *