Ramadan Zeqiri Veterani i shquar i arsimit dhe atdhetar i madh

Me rastin e 7 Marsit ditës së Mësuesit uroj bacen Ramadan Zeqiri veteran i arsimit shqiptar , atdhetar shembullor dhe një njeri model me një familje të shkolluar emancipuar humane e tejet njerëzore .

Jam tepër i lumtur që e njoh nga afër bacen Ramadan pishtar diturie , emër i çmuar pafundesisht në Ferizaj Kosovë mbarë shqiptarizmen dhe në mërgaten tonë e cila është shtyllë e kombit dhe mirëqenies sonë .

Pedagogu eminent Ramadan Zeqiri është aset kombëtar , dhe poashtu ka dy djemë shembullor vëllezërit e mi të jetës Arlindin dhe dr.Albanin familja juaj njëherit është edhe imja .

Baca Ramadan nuk u ndal duke dhenë rreze diturie si Rilindasit dikur as në tytat e tankeve serbofashiste , dhe kontribut epokal familjarisht dhe për UÇK-në simotrat e saja dhe gjithmonë ishin krah vlerave sepse kanë vlera vet baci Dan dhe familja të jashtëzakonshme .

Pedagoget atdhetaret kuadrot eminentë si baca im Ramadan Zeqiri janë brez i sakrificave mbinjërezore për dritë , dituri liri progres emancipim të Shqipërisë dhe shoqërisë sonë .

Baci Dan urime nga një luftëtar i vogël i kombit ju na dhatë logjikë dhe arsye për ta dashur e luftuar për shqiptarizmen

I juaji ;Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *