Diamant Salihu emër i shquar i gazetarisë në Suedi

Diamant Salihu një emër i shquar i gazetarisë investigative në Suedi , dhe mua kjo arritje kolosale e Diamantit nuk më befasoi fare kur e di se Diamanti ky gazetar dhe shkrimtar me emër në Skandinavi është trashegimtar i familjes së lavdishme kombëtare dhe intelektuale të baces Jashar Salihu dhe Hajdar Salihut figura eminente kombëtare dhe intelektuale

Diamanti , është një aset kombëtar akademik një Diamant i vlerave tona një ambasador i denjë i kombit tonë nëpër botë një mërgimtar i pashoq i një familje që tërë jeten e tyre punuan për lulëzimin dhe përparimin e Shqipërisë në çdo fushe të jetës me vlerat e tyre unikale në historin tonë më bashkëkohore .

z.Diamant Salihu biri ynë vëllau ynë je krenaria jonë mbarëkombëtare dhe ne do mburremi me ty dhe uroi nga zemra të fitosh shumë çmime gazetarie në arenën ndërkombëtare

Diamant ti vetëm shëndërritë rrezaton 🇦🇱🇦🇱

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *