Atdhetari Bashkim Shala është i lidhur me kombin dhe UÇK-në

Kam shkruar dhe herë tjetër për mërgimtarin atdhetarin afaristin humanistin z.Bashkim Shala i cili me ka lenë përshtypje të madhe për dashurin dhe pasionin për vendelindjen dhe mbarë trojet etnike .

Meriton respekt veçantë mbështetja për kompleksin e UÇK Ngucat ku ai dhe mijera shqiptar kontribuan për këtë kompleks që sot vizitohet nga mijëra shqiptar

Z.Bashkim Shala është një patriot i madh , një puntor shembullor i një familje me tradita medha kombëtare e njerezore dhe gëzojn respekt kudo për vlerat e tyre të panumërta .

Vëlla Bashkimi ka zemër të madhe dhe do ta quaja ambasador të kombit tonë në mërgatën tonë tejet të respektuar e cila po e mbanë gjallë kombin me dekada

Suksese Bashkim paq bekimin e atdheut

E.Selca

Leave a Reply