Veprimtari Anton Antoni dënon heqjen e bustit At Shtjefen Gjeçovit nga antishqiptaret

O Kuku moj Shqiptari…

Ata te cilet nuk kanë gjak Shqiptari..

Sot ne Zllakuqan te klines, nje dore e zez vrastare, hoqi me dhune bustin e ??Atë Shtjefen Gjeçovit??nga oborri i shkolles se ketij fshati!
At Shtefen Gjeçovi ishte dhe mbetet pishtar i arsimit, kultures dhe historise se shqiptareve. At Gjeçovin, e vrau atehere, dhe nder shekuj barbarishte Serbia! Po kush e vra sot, ne ditet tona?! Institucionet tona e kane per obligim zbardhjen e krimit, perndryshe behen bashkvrastaret e te djeshemve, dhe te sotem te Tij!

Leave a Reply