Masakra e Mejës një nga masakrat më të mëdha serbe në Kosovë

Masakra e Mejës është një nga 400 masakrat serbe të luftës së fundit në Kosovë .

Serbia adresa e çdo krimi dhe gjenocidi !

E.S