Veprimtari i çeshtjes kombëtare Erald Selca i reagon pseudokëngëtares Fifi për përçarjet fetare

Në emisionin Big Brother Albania një këngëtare e quajtur Fifi e keqedukuar kombëtarisht thotë në tv se baba me ka thenë mos u marto kurrë me vellezerit tonë katolik dhe minoritetet .

Merreni me mend çfarë edukate antikombetare fundamentaliste ka kjo që krijon përcarje nder shqiptar me kete mentalitet anadollak .

I themi kësaj këngetare pa edukate kombëtare e njerezore se ne shqiptaret jemi një dhe shqiptaria o mbi të gjitha dhe shqiptaret pa dallim feje krahine ideologjie duhet fejohen martohen e bashkëjetojn mes veti

Shqiptaret duhet të kene varreza civile e jo fetare etj të ndara

Ne jemi kombi i Gjergj Kastriotit Skënderbeut , dhe përjetë do jemi kuq e zi me idealin e shqiptarise dhe Bashkimit Kombëtar në tru zemër e shpirt

Përçaresit e kombit janë llumi i kombit tonë

Leave a Reply