Cami Alimi Mërgimtari që jeton për Atdheun Shqipërinë

Historikisht shtyllë e kombit tonë ka qenë mërgata në kater cepet e botes duke e ndihmuar çeshtjen kombëtare dhe ruajtur paqen sociale mirëqënien

Një nga ata mërgimtar patriot iliridas me punë në Itali është vellau ynë punëtor atdhetar i devotshem z.Cami Alimi i cili edhe vitet 90 ta ndihmoi materialisht logjistik familjarisht Levizjen mandej UÇK, UÇPMB , UÇK Kombetare dhe kategorite e lirisë

Me punën dhe djersen e tij nderon veten kombin familjen Cami, ai dhe mërgate e kudo i do dhe përkrah shqiptarët me terë potencialin e vet

Ka ndërtuar familje model dhe fëmijët i ka për çdo lavdatë me nota larta mirēnjohje shkollore , ja pra kështu duhet jetë patrioti punētori atdhetari si z.Cami Alimi i cili jeton për të mirën e mëmedheut çdo herë

Z.Cami Alimi gëzon autoritet në mjediset atdhetare

Të paqim sa malet e Shqipërisë

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published.