Thuani Faleminderit UÇK-së , se liria nuk do vinte kurrë pa të mosmirënjohes popull -nga Erald Selca Opinion

Pa luftën e lavdishme të UÇK-së me nënën Shqipëri në krah dhe shtresen atdhetare kudo në trojet tona e mërgatë , liria nuk do vinte kurrë e as NATO nuk do intervenonte me Ameriken ushtarakisht .

Popull mosmirënjohës e batakçinjë , thuani Faleminderit UÇK , mandej falenderone NATO SHBA -në o të paftyrë o të pacipë e të pakarakter e identitet .

Po të mos ishte UÇK-ja kurrë na liri me sy e shtet të dytë shqiptar nuk do kishim si udhë drejt Bashkimit Kombëtar të natyrshëm

Me kopalla “pseudoelitash” nuk vinte liria ajo erdhi vetem me gjakun e shtreses paket atdhetare , UÇK-ja ja ktheu dinjitetin dhe e shpëtoi popullin shqiptar nën sundimim mizor jugosllav nga zhdukja

Faleminderit UÇK -së gjakut mijëra dëshmoreve , luftes së madhe të trimave trimereshave të saja ndryshe kurrë dielli lirisë nuk kishte lindur në viset tona .

Kush thotë ndryshe rren o i poshter idiot tucan e antikombëtar

Askush nuk e ka fituar lirin pa gjak dhe luftë , askush nuk vritet për ty nese ti nuk vritesh lufton për trojet tuaja popull mosmirenjohes sahanelepirsa

Te ne lirin e meritojn vetem gjinia femërore e fëmija pleqet kurse burrecat duhet me ju ardhë turp me honger molla për këto tema kur nuk kanë asnjë kontribut .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published.