Adi Veseli një nga emrat më të çmuar të komunitetit shqiptar në Amerikë

Fan S.Noli ynë i madh thoshte mbahu nënë mos ke frikë se i ke djemtë në Amerikë

Mërgata jonë në Europë Amerikë Kanada Australi etj mbetet shtyllë e kombit dhe familjes me shekuj ruajtese e paqes sociale mirëqënies

Vëllau ynë atdhetar humanist gastronom e hotelier i njohur Adi Veseli është shembull dhe meriton konsideratë maksimale sepse ai i çmon nderon donë vlerat kombëtare nga Skenderbeu te UÇK-ja dhe i çmon lart çlirimtarët dhe mbështetë ata .

Poashtu vëlla Adin e gjejmë në aktivitete për dëshmor feste flamurit në Nju Jork etj dhe është i lidhur me shqiptarët e mbarë trevave etnike

Një ambasador i denjë i kombit tonë një njeri fantastik në çdo drejtim dhe gastronom me renome të madhe

Erald Selca