Veprimtari , Humanisti dhe Luftëtari i UÇK-së Afrim Ajredini dhuron libra në Austri

Veprimtari i njohur i çeshtjes kombëtare luftetari i UÇK-së dhe humanisti i njohur z.Afrim Ajredini ka dhuruar me disa shok libra për mërgimtaret shoqatat kulturore ato qendrave islame etj sepse siç thotë në bisedë me JaninaPress z.Afrim Ajredini qëllimi ynë o te jemi unik bashkë dhe në shërbim të kombit kultures e përparimit

Veprimtari i shquar Afrim Ajredini është një nga emrat më të shquar në mërgatë i dëshmuar familjarisht për liri , çlirim e bashkim kombëtar