Kritika me vend nga z.Gazmend Syla dëshmoret duhet nderuar përherë

Ju disa “shokë (bashkëluftetarë)” të mi që me keni pa çmend duke me thirr ne tel ka 20 here në dite, edhe në familje nuk me latë tē qetë derisa i realizuat synimet e juaja, e sot nuk gjetët kohë me dal 5 min me i nderu Dëshmorët së paku të fshatit tuaj kur erdhem me shoqata , ju derguam sms, ju derguam lajmrime ne formë ,ju derguam ftesa ne shtepi, e publikuam ne rrjete sociale , e në anen tjeter postoni foto duke shetitur posht e lartë ,
TURPI JU MBULOFT, e treguat fytyren e vertetë, veq mos harroni se jeta është pak me e gjatë se sa ju mendoni.
(fjala është për sot 03.05.2019, homazhet e organizuara në podgur,lug i trestenikut dhe lug i leshanit , nga shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së Pejë.
“shoku “ juaj Gazmend Syla

Leave a Reply