Çmenduri tifozesh

Te ne çdo gjë ka kaluar kufijët normal, dje rastesisht në Radio Dukagjjni e dëgjova përfaqesuesin e Juventus Club Kosova Gazmendin , dhe le që foli të pavërteta kinse Juventusi ka fituar 110 pikë në një sezonë e mandej jo jemi klub i madh në Europë e Itali e botë e ku hyri e ku doli mandej thoshte Interit nuk ja permendi emrin 😅😅loqka kishe me mbyte urrejtja po ja kalojke militantave partiak .
Ama kurre pergjigje nuk kishte pse Juventusi ka bërë dallavere historikisht ndonese ka pas top yje cdo here per korrektesi po e kanë në ADN Dallaveren

E kuptoj rivalitetin po asesi budallakinë

Erald Selca