Enveristët dhe Luftëtaret e UÇK-së e vleresojn lart mërgimtarin atdhetar Selver Emini

Mërgata e jonë me shekuj mbetet shtyllë e kombit dhe mirëqenies së saj , kam shkruar dhe me parë për shokun vëllaun mergimtarin atdhetar e human Selver Eminin

Një atdhetar i heshtur një shqiptar i madh një njeri europian përparimtar e me kultur të rrallë .

Sot në takimet e Enveristeve në Ferizaj është vlerësuar lart nga sekretari i parë i Frontit Popullor roli i Selverit që mbron veprat monumentale të Enver Hoxhes dhe UÇKnë shpetimtaren tonë dhe që mbron shtetin amë nga bandat berishiste zogiste e neopacifiste

Vëllai ynë i dashur gëzon autoritetin dhe respektin tonë të sinqertë e ju paçim sa malet e nënë Shqipërisë

Erald Selca shkroi për JaninaPress