Ismet Asllani ishte Haxhi Zeka i UÇK-së

Heroi Ismet Asllani , ishte Haxhi Zeka i UÇK -së

Ushtria Çlirimtare e Kosovës e dalur nga gjiri i popullit vegjelisë ishte ajo që ja ktheu dinjitetin popullit dhe lirinë e pritur me shekuj liri të cilës pak po ja dimë vlerën .

Para 20 viteve ra për të mos vdekur kurrë humanisti atdhetari shembullor eprori i UÇK-së Ismet Asllani i cili shkriu pasurinë dhe jetën e tij për liri çlirim dhe Bashkim Kombëtar

Unë do ta quaja Heroin Kombëtar Ismet Asllani një Haxhi Zekë i radhëve çlirimtare sepse tamam si rilindasi i madh Haxhi Zeka , Ismeti me terë familjen dha atomin e fundit për ta shporrur dhe mposhtur Serbinë Fashizoide .

Figurat kombëtare si i pavdekshmi Ismet Asllani janë bazamenti ynë , liria jonë rrënjët i ka të gjaku i dëshmorëve dhe martirëve të renë ndër shekuj .

Shteti ti nderoj dëshmoret kudo njejtë e jo në menyrë selektive sepse është turp .

Erald Selca

Leave a Reply