Komuna e Pejës të trajtojë me dinjitet Dëshmorët e Atdheut

Komuna e Pejës të trajtojë me dinjitet Dëshmorët e Atdheut

Jemi dëshmitar që në Komunën e Pejës, po edhe në shumë Komuna të tjera në Gjakovë, Prishtinë, Lipjan, etj më ka rastis të shoh tabelat me emrat e dëshmorëve të shkruara gabimisht, të rrëzuara për tokë nga fryma ose nga vozitës të pandergjegjshëm.

Fal Luftes Çlirimtare të dalëzotses së atdheut UÇK-së, sot jemi të lirë dhe ju në ato kolltuqe.

Të jeni më të vëmendshëm, sepse kështu fyejmë vlerat më madhështore kombëtare.

Ky postim nuk është i motivuar politikisht, po si preokupim njerëzor dhe Kombëtar.
Rastimë i freskët rruga e Lugut të Baranit në fshatin Raushiq, e cila mban emrin: “Dëshmorët e Raushiqit”, është shkruar gabimisht me apo pa qëllim, por pa kujdes për kryerjen e punës me përgjegjësi dhe korrektësi. Shifni foton bashkëngjitur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *