Nik Hiseni i dëshmuar në luftë dhe paqe

Një nga heronjët e gjallë të heshtur që meriton nderim admirim mbarëkombëtar është bashkëluftëtari eprori i UÇK TMK Z.Nik Hiseni

Gjatë gjithë viteve 1998/1999dhe pas lufte në rindërtim vendit dha kontribut kolosal , njeri besnik në luftë dhe paqe i legjendes Ramush Haradinaj shef i grupi asamblistëve të AAK Gjakovë dhe njeri i afërt me bashkëluftëtaret e famemadhes UÇK

Nik Hiseni është vlerë e madhe e shoqërisë sonë me një familje model e atdhetare të arsimuar e përparimtare

Erald Selca