Adem Demaçi është i pavdekshëm

Adem Demaçi ishte Gjenerali ynë dhe udhëheqesi shpirtëror nën pushtimin ish jugosllavë , ishte udhëheqesi e Gjenerali ma i madh i UÇK -së Gjenerali që mposhti Jugosllavinë Titiste-Millosheviçiane Gjenerali e idoli i Adem Jasharit lavdimadh e frymëzimi i brezit atdhetar i mijëra dëshmorëve Gjenerali i Bashkimit Kombëtar

Leave a Reply