Ruzhdi Kurtishaj ngushëllon shqiptarët e Maqedonisë për tragjedin e sotme

Në emrin tim dhe të Shoqatës së Transportit Rrugor të udhëtarve nga Kosova, ndajmë dhimbje dhe shprehim ngushllime të gjithë familjarëve që sot humbën më të dashurir e tyre në këtë aksident tragjik.
Të gjithë të plagosurve, Ju urojmë shërim të shpejtë!

Leave a Reply