Gjeneral Safet Syla me veteranët e UÇK ZON u pritë në mënyrë madheshtore në Kroacin mike

Me ftesë te MK veteranet e Kroacis dhe te presidentit te tyre Kolonel Klek ne MK veteranet e ZON te UÇK-se bashk me Kastriotet Choper Ferizaj udhetuam me 12 motore per nder te dites se Çlirimit te Kroacise 05.08.2022 si dhe te operacionit “OLlUJA”ne bashk me brigaden e 4 Gardiste ne Split bem edhe homazhe me perfaqesues te nivelit lokal dhe qendror ku u mirpritum si vllezer dhe u nderuam me pritje madheshtore .
Veteranet e UÇK-se dhe te Kroacise e kishin armikun e perbashket keshtu u zotuam qe bashkepunimi yne te vazhdon edhe me tutje me klubin Vllazëror nga Spliti .
Ishte rrugetim i veqant plot pasion dhe emocional sepse u pritum nga te gjitha Moto-klubet Kroate ne menyr te veçantë

Kryetari MK ZON UÇK Safet Syla ish kolonel dhe Gjeneral i UÇK TMK raporton JaninaPress