Hysni Elshani shembull me punën e tij në Gjermani

Puna e nderon njeriun vecmas ajo me djersë e mërgata jonë me dekada shekuj po i rri kombit afër familjes dhe shoqërisë.

Hysni Elshani ish sportist eminent atdhetar humanist i madh është integruar mirë në Gjermani dhe me Servisin e tij ka krijuar emër dhe reputacion të mirë .

I urojmë suksese bashkëatdhetarit tonë z.Hysni Elshani një njeri fisnikë dhe i jashtëzakonshem dhe mbarë mërgates sonë tejet të çmuar nderuar me zellin përkushtimin e tyre .

Me punë art sport me vlera ne si komb ecim tutje .

Erald Selca

Leave a Reply