Mërgimtari atdhetar z.Hysni Elshani, ngushëllon familjen Hoxha

I leht te qoft dheu i Kosovës Skender Hoxha luftetar dhe qlirimtari ynë!

Ngushllime per humbjen e axhes suaj shoku im Fadil Hoxha dhe familja Hoxha nga Krajkova/Drenas.