Selca :Serbia ende e pandëshkuar

GJENOCIDI SERBOMADH ENDE I PANDËSHKUAR !

Kur kujtojmë Masakren e Srebrenices ku Ratko Mladiç dhe R.Karaxhiç para trupave holandeze të OKB diskredituar dhe proserbe vranë mbi 8000 veta Gjenocidi serbofashist nuk mori kurrë dënimin e merituar .

Serbia ish Jugosllavia Beogradi si adresa kryesore e gjenocidit në Kroaci Bosnje dhe Kosovë u amnestua nga ndërkombëtaret dhe sot njerez si Vojosllav Shesheli sorollaten të lirë madje .

Bashkësia Ndërkombëtare ka pranuar ndryshimet kozmetike në Serbi dhe ka përkdhelur dhe po përkdhel serbet .

Ndërsa gjykohen popujt liridashes dhe çlirimtar padrejtësisht duke tentuar të krijojnë baraspeshë kinse të fajeve krimeve të supozuara .

Europa duhet të turpërohet që lejoj Serbinë mu në zemër të saj në vitet 90 ta të kryej krime ç’njerzore dhe barbari të papara mbi civilët .

Një Nurenberg II do duhej ta kishim për Serbinë e jo ajo të ledhatohet sikur nuk ka ndodh asgjë sepse kështu po fyeni viktimat e tiranisë serboçetnike .

Nuk ka paqe në Ballkan kurrë dhe bashkjetesë me një Serbi kriminale siç është.

Leave a Reply