Kisha e Gllogjanit të Pejës gjithëmonë në shërbim të Kombit Shqiptar

Ndihem i nderuar nga ftesa e Famullisë së Gllogjanit dhe veprimtarit madh kombëtar z.Anton Antonit për shugurimin e kishes sonë e cila ishte në balle kombit unitetit dhe humanizmit gjithnjë .

Leave a Reply