Veprimtari dhe Luftëtari Anton Antoni uron ditën e çlirimit të Pejës nga UÇK dhe aleatet

Në 20 vjetorin e Çlirimit !
Zbulimi i Shtatores së Heroit të Kombit Shkelzen Haradinaj dhe Obeliskut të Dëshmorëve të Komunës së Pejës.
Lavdi Dëshmorëve !
URIME 16 QERSHORI PEJË

Lexues të nderuar kujtojme se kjo familje brez pas brezi ishte në shërbim lirise dhe atdheut Shqipërisë dhe vet Anton Antoni si nje vigan i palodhur

Leave a Reply