Gazmend Syla kujton dëshmorin Skënder Salihaj

Skënder Salihaj nga Mollopolci i Shtimes, ishte ndër luftëtarët e parë që iu përgjigj kushtrimit të lirisë. Aktiviteti i tij në ZO të Pashtrikut dhe Nerodimes, shfaq personalitetin e tij si luftëtar trim dhe të gatshëm për aksione e beteja. Ashtu edhe do përjetësohet, gjatë aksionit kundër armikut në Shtime.
Lavdi!

Këshilltari i Kryeministrit në detyrë vazhdon ti nderoj vlerat raporton JaninaPress

Leave a Reply