Fronti Popullor kujton 11 Janarin e 1946 -tës Ditën e Republikës

Fronti Popullor me seli në Ferizaj , sot ka kujtuar datën e madhe historike dhe kombëtare të 11 Janarit 1946 ku Asambleja Popullore me shokun Enver Hoxha Shpallën Shqipërinë Republikë

Leave a Reply