Fronti Popullor reagon për dënimet e lehta për kriminelët gjakatar serb

Ta pshurrsha drejtesinë që nuk ndëshkon kriminelët serbomëdhenjë , Gjykata në Prizren ka dënuar vetem 22 vite burg kriminelin serb Darko Tasiq që ka kryer krime gjenocid bashkë me forcat serbe në Krushën tonë të përgjakur .
Çfarë drejtësie është kjo , që jep denime qesharake për ata që na kanë vrarë dhe djegë kufomat mandej !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *