Urime ditëlindja i madhi patriot luftëtar Enverist Agim Xhigoli

Sot kryetari i Frontit popullor shoku Agim Xhigoli ka ditëlindjen e i urojme mijera vite në mesin tonē

Nje jete ja kushtoi atdheut enverizmit ilegales bashkimit kombetar ku ishte dhe ushtar me nam i UÇK ZON .

Sportist boksier legjendar trajner i lavdishem humanist i madh dhe mbajtes gjalle i frymes Enveriste kombetare.

Kurre nuk ju tremb jugosllavise dhe kur Agimi me familjar ka rrah ushtaret jugosllav policet sllav tjeret nuk kane guxuar as me bo cik prandaj Agimo o legjende e kombit tone.

Urime kollos ditelindja nga yt vella Eraldi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *