Trimi i UÇK ‘së Shkelzen Zeneli me grushtin lart në luftë me Serbi

Luftëtari i madh i tre luftërave çlirimtare z.Shkelzen Zeneli na sjellë një foto nga ditët e krenarisë me grushtin lart .

Shkelzeni dhe familja e tij mbarë fshati Shqiponjë i dhanë kombit çdo gjë me terë potencialin e tyre .

Shkelzen Zeneli është hero i gjallë dhe i respektuar

Leave a Reply