Erald Selca kujton trimin e Koshares Mujdin Aliu nga Poroji

Lufta madheshtore e UÇK-së solli idealiste nga mbare trojet tona dhe bota për çlirim e bashkim kombëtar .

Lavdi trimit Mujdin Aliu kolos kombētar qe ra në Koshare për të mos vdekur kurrë .

Lavdi dëshmorëve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *