Kryeministri Edi Rama nuk harron Themeluesit e UÇK Thaçin me shokët në Hagë

Siç raporton JaninaPress sot në areoportin e Kukesit të inaguruar nga Edi Rama qeveria kryeministri foli dhe për Padrejtesitë historike te çlirimtareve tanë në Hagë ku kujtoi vllaun Hashim Thaçi me shok dhe genocidin spastrimin etnik në vitet 98/99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *