Nisma në Gjilan tejet aktive njofton për takimet e radhes

Njoftim
Tubim partiak i Nismës Socialdemokate në Gjilan:

Shpalosja e platformës së Nismës Socialdemokrate në Gjilan dhe kandidatëve të saj për deputetë në Kuvendin e Kosovës

Njoftohen të gjithë qytetarët e Gjilanit, anëtarë/e të Nismës Socialdemokrate, miq e dashamirë se nesër më 28.09.2019 (e shtunë) do të mbahet një tubim në teatrin e qytetit të Gjilanit duke filluar nga ora 18:00.

Në tubim do të prezentohen dhe shpalosin platformën e tyre kandidatët për deputet në Kuvendin e Kosovës nga Nisma Socialdemokrate në Gjilan z.Sevdail Robelli, Valdete Dushica Bajrami dhe Milaim Kosumi të cilët me këtë rast do ta shpalosin platformën e tyre dhe të Nismës Socialdemokrate për zgjedhjet e ardhshme.

Voto z. SEVDAIL ROBELLi nr.35
znj. VALDETE DUSHICA BAJRAMI nr.12
z.MILAIM KOSUMi nr.109

        Prezenca juaj na nderon!

Leave a Reply