Faleminderit Majlinda

Faleminderit nderi i kombit dhe sportit shqiptar në botë Majlinda Këlmendi 🇦🇱🥇

Qyteti jonë Peja me rrethinë, ka qenë dhe mbetet një nga vatrat më të mëdha sportive në nivel kombëtar dhe ka jep e po jep yje botërore të xhudos në krye me mjeshtrin e madh Driton Kuken i cili nga paslufta kur ne ishim shkrumb e hi e me zemra të lënduara nga lufta me okupatorin serb ai punoi punoi me vullnet me çika e djem shembullor me profesionalizem dhe larg zhurmës së çarshisë .

Majlinden e mbaj mend si fëmijë po edhe Disin Noren Akilin Shpatin etj se si punonin natë e ditë për ta arritur olimpin majat e sportit botëror

Majlinda ti ke fituar një thes medale me talent djersë punë , të gjithë fëmijët duan të bëhen si ti si Distria Krasniqi , Nora Gjakova Akili etj

Majlinda ti je sportisja e shekujve më e madhja sportiste shqiptare në histori , Majlinda e di që ke qef dhe ti uroi Disi Nora e të tjerë xhudist sportist shqiptar të motivohen nga ti e të tejkalojnë ty me medalje e rezultate .

Mbaje koken lart Majlinda ti je nderi i kombit tonë , ambasadorja jonë me remome botërore

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *