Znj.Xhulieta Ismaili studente e dalluar në Universitete Prestigjioze botërore

Si studente e dalluar me noten mesatare me te larte 4.0 ne studime ne Amerike, vitin e kaluar bija jone Xhulieta eshte ftuar ne organizaten e nderit dhe studenteve te dalluar Phi Beta Kappa. Per suksesin dhe arritjet e vazhdueshme ne kuader te kesaj organizate Xhulieta tani eshte zgjedhur udheheqese e “Honor in action” ne New Jersey.Xhulieta ishte e dalluar në Tetovë Toronto kudo SHBA Kanada me aftesite e saja
Ajo per momentin ndjek ligjerata paralelisht ne universitetin e Harvardit dhe MIT-Massachusetts Institute of Technology ne drejtimin e Artificial Intelligence Alignment,
Krenohemi me ty ❤️ ime shkruan aktorja e njohur atdhetarja zonja Ilirida Ismaili

Leave a Reply