80 Vite nga Beteja Çermenikës

🇦🇱✊️80-vjetori i krijimit të çetës Partizane të Çermenikës.

Përulemi me nderim ndaj të gjithë atyre që dhanë jetën për çlirimin e atdheut dhe e renditën Shqipërinë🇦🇱 ✊️në anën e duhur të historisë
Lufta Antifashiste Nacional – Çlirimtare është një faqe e ndritur e historisë sonë🇦🇱✊️

Kjo luftë kishte një superdrejtues e Burreshteti patriot si i madhi e i pavdekshmi Kryekomandant Enver Hoxhen vëllaun e Skënderbeut